Op een lege maag kun je ECHTNIETLACHEN

Op een lege maag kun je ECHTNIETLACHEN

Word je ook zo grumpy zonder eten? Onze bar heeft heerlijke cocktails, fantastische koffie en een mooie collectie Kaapse Brouwer bieren op de tap, dinner laten we nu even aan onze vrienden in de buurt over en daarom DINNERDEALS.

Op vertoon van je Club Haug ticket kun jij namelijk op dezelfde dag 10% korting krijgen op het al het lekkere eten van Kaapse Maria. #ECHTLEKKER Ga je voor de show wat eten, meld het dan meteen bij je bestelling aan de bar. Op vrijdag en zaterdag is de keuken tot 24:00 open dus dan zou je ook nog NA de show terecht kunnen.

Great! You are heading to Club Haug to have a wonderful night.
May we remind you that our bar is pin only and will serve you drinks and bites.

Since laughing on an empty stomach is never a good choice, we would like to offer you a dinner deal at Kaapse Maria just one block away. Order your Club Haug ticket online and show the ticket as you order your food and get 10% discount on the food! #ECHTLEKKER If you are having a bite before the show, please let the bar staff know, so they can serve you in time.

Kaapse Maria will serve you on
Donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag: 16:00 – 24:00
Zaterdag: 12:00 – 24:00

Adres: Kaapse Maria
Mauritsweg 52, 3012 JW Rotterdam

 

NEWSLETTER

Let's keep in touch.
If you love live comedy, then our mailinglist is a great way to stay in touch with who is playing at Comedy Club Haug.