Comedy Team Workshops - Club Haug

comedy club haug presents

CORPORATE

COMEDY™

CH_Logo_black_wht
van conference call
tot comedy-training!

Club Haug biedt Corparate Comedy aan: alle vormen van comedy voor in het bedrijfsleven.
Samen met onze ervaren comedians bieden wij dat waar jouw bedrijf nu behoefte aan heeft. Of je nu op zoek bent naar een presentator, een stevige boost voor je team of een cursus presenteren: voor alles wat met een lach te maken heeft, kan je bij Corparate Comedy terecht.

Comedy Team Workshops

Debbie van Polanen
debbie@clubhaug.com | ‭+31615209055

Comedy Team Workshops

Liggen jullie al te gieren van het lachen bij de koffiezetautomaat? Dan is de workshop Stand-up Comedy absoluut iets voor jullie team. Leer van een echte comedian / regisseur de kneepjes van het vak. In een korte tijd werken  jullie aan een mini-set, waarin in ieder geval de basisbeginselen van de stand-up comedy gebruikt worden: de set-up, punch en misschien bedenk je zelfs een goede one liner. Na deze cursus zal geen enkel gesprek bij de koffiezetautomaat meer hetzelfde zijn!

Hoe? Met een professionele comedian / regisseur. Indien de workshop online plaatsvindt, zal de nadruk meer liggen op het schrijven van een tekst. Vindt de workshop op locatie of in Club Haug plaats, dan zullen jij en je collega’s ook de geschreven set gaan spelen.

Prijs? In overleg

NEWSLETTER

Let's keep in touch.
If you love live comedy, then our mailinglist is a great way to stay in touch with who is playing at Comedy Club Haug.