Conference Comedy - Club Haug

comedy club haug presents

CORPORATE

COMEDY™

CH_Logo_black_wht
van conference call
tot comedy-training!

Club Haug biedt Corparate Comedy aan: alle vormen van comedy voor in het bedrijfsleven.
Samen met onze ervaren comedians bieden wij dat waar jouw bedrijf nu behoefte aan heeft. Of je nu op zoek bent naar een presentator, een stevige boost voor je team of een cursus presenteren: voor alles wat met een lach te maken heeft, kan je bij Corparate Comedy terecht.

Conference Comedy

Debbie van Polanen
debbie@clubhaug.com | ‭+31615209055

Conference Comedy

Lopen jij en je collega’s even helemaal vast? Of hebben jullie een kickstart van het weekend verdiend? Boek dan nu een comedian voor Conference Comedy: de stand-up comedy act voor de hardwerkende mensen die het verdienen.

Hoe? Verras je collega’s tijdens een conference call met een ‘inbraak’ van een comedian of geef je wekelijkse vrijmibo een fris tintje met een set van een professionele grappenmaker, in plaats van de grapjes van je vervelende collega!

Prijs? Conference Comedy kan online plaatsvinden tijdens een meeting. Wil je liever met het hele team buiten het kantoor borrelen? Dat kan! Club Haug beschikt over verschillende drank- en snackarrangementen. De prijs hangt af van jouw wensen!

Newsletter

Let's keep in touch. If you love live comedy, then our mailinglist is a great way to stay in touch with who is playing at Comedy Club Haug. After submitting this form, check your inbox to confirm.