Ruud Smulders

Ruud Smulders moet je meemaken. En dat kan op alle denkbare manieren. Theater, televisie, radio en youtube. (Niet privé. Privé wil je Ruud niet meemaken. Dat is voor niemand leuk.) Maar al het anderen is top amusement.

Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Zijn liedjes zijn niet van hem dus die draagt hij vanavond niet voor en dat is maar goed ook want hij speelt geen instrument. De rol van zijn tegenspeler ‘Odette’ wordt vandaag gespeelt door niemand, want het is een solovoorstelling.

Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent.

Tenzij je hebt gekeken naar het, tot in den treuren herhaalde, ‘Achter gesloten Deuren’. Dan herken je Ruud wel.

Youtube – ‘Bruudje Lulders’Televisie Ruud Smulders brak door bij het grote publiek in 2015 met de Lama’s remake ‘Alpacas’. Tevens werd Ruud het gezicht van candidcamera programma ‘Hufterproef’.

Radio 3FM (columnist) Radio 538 (2014-2016) ‘De Minuut van Ruud’ (columnist) NPO Radio 2 (2016-2017) Spijkers met Koppen ‘Twee Aan Zee’ (columnist)

Theater De Blonde Jongens en Tim – ‘DEBJET’ (2014-2018) Regie: Joost Spijkers, Tim Kamps ‘Houston We Have a Problem’ (2017-2018) Regie: Silvester Zwaneveld.

NEWSLETTER

Let's keep in touch.
If you love live comedy, then our mailinglist is a great way to stay in touch with who is playing at Comedy Club Haug.