Wat wij nog meer bieden - Club Haug

workshops

Introductiecursus Stand-up comedy

De introductiecursus stand-up comedy bestaat uit twee onderdelen. Het schrijven van een grap en het spelen ervan.

Tijdens het schrijven onderzoeken we hoe je een goede grap ontwikkelt. We leggen termen uit zoals de Set-up, Punch en de bekende One liner. Tijdens het eerste deel schrijft iedereen een tekst die in het tweede deel geoefend en gespeeld gaat worden.

Het tweede deel bestaat uit het ten tonele brengen van je eigen materiaal. Hoe sta je op een podium? Hoe ga je met de microfoon om? Hoe vertel je je grappen zo dat het publiek erom moet lachen? Uiteindelijk mag je op het podium van Comedy Club Haug, versterkt en in de spotlights je materiaal laten zien. Zoals een echte comedian.

Deze allround ervaring van begin tot het eind geeft een klein beetje inzicht hoe het werkt om grappen te maken en te spelen zoals een echte standup comedian dat doet. Alles wordt begeleid door een comedian of regisseur gelieerd aan Club Haug.

lengte: 3 uur
locatie: Club Haug, Rotterdam
prijs: 80 euro per persoon

Klik hier voor data.

Voor meer info neemt contact op via: workshop@clubhaug.com

Presenteren kun je leren.

In onze workshop presenteren gaat het niet over het gebruik van de overflap. Het gaat ons erom uw verhaal het beste tot zijn recht te laten komen. Als theatermakers zijn wij expert in hoe je het beste overkomt. Bij ons geen gezeur over de inhoud, daar weet u toch meer van. Wij hanteren een praktische benadering en gaan aan de slag met hoe u uw stem en uw lichaam gebruikt. Oftewel, hoe u overkomt.

Wij benaderen iedereen op een persoonlijke wijze omdat we erin geloven dat een authentieke manier van presenteren uw verhaal het beste dient. Samen gaan we aan de slag om u de tools te geven die ervoor zorgen dat u bij de volgende presentatie niet meer zo onzer hoeft te zijn. Want pas als u durft te ontspannen komt uw verhaal tot zijn recht.

Deze workshop is zowel één op één als in groepsverband te boeken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

lengte: 3 uur
locatie: Club Haug, Rotterdam
prijs in overleg
neem contact op via: workshop@clubhaug.com

Iets te vieren?

Wanneer je iets te vieren hebt, neem dan contact met ons op. Niets leuker dan met je vrienden of collegae naar een comedy show te gaan bij Club Haug. Korting op kaarten, danwel wensen voor catering zijn bespreekbaar.

Maatwerk

Een afscheid van een collega kan perfect worden bijgezet door een comedian. Zij kunnen ‘maatwerk’ leveren. De comedian kan zich laten briefen middels een telefonisch, danwel gesprek ter plekke. In sommige gevallen zou deze zelfs een middag mee kunnen lopen op bijvoorbeeld een afdeling of in een fabriekshal. Met de gewonnen informatie zal de artiest een op maat gemaakte set spelen.
Neem contact op met ons bij Buro Haug.

NEWSLETTER

Let's keep in touch.
If you love live comedy, then our mailinglist is a great way to stay in touch with who is playing at Comedy Club Haug.